Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Dan Zhang

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13679121121

WhatsApp : +8613679121121

Free call
Xi'an Tiptop Machinery Co.,Ltd

Ο πρωτοπόρος της παραγωγής σωλήνων γραμμών ελέγχου στην Κίνα!

Κάνουμε τον ποιοτικό έλεγχο για σας!

Σας βοηθάμε για να κερδίσουμε τις δαπάνες αγοράς σας!

Είμαστε ο εμπιστευμένος συνεργάτης σας!

  • Xi'an Tiptop Machinery Co.,Ltd
  • Xi'an Tiptop Machinery Co.,Ltd
  • Xi'an Tiptop Machinery Co.,Ltd
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες: TIPTOP Αριθμός Υπαλλήλων: 55~70
Ετήσιες πωλήσεις: 8000000-10000000 Ιδρύθηκε Έτος: 1998
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Με κύρια κατεύθυνση της παραγωγής σωλήνα γραμμών ελέγχου υψηλού του πρόσθετου μακριού ανοξείδωτου (το ανοξείδωτο κουλουρίασε τους σωλήνες), TIPTOP έχει γίνει μια βιομηχανική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ενσωματώνει την εσωτερική έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις. Η επιχείρηση ανέπτυξε επιτυχώς μια σειρά καλωδίων δοκιμής ανοξείδωτου το 2000. Τα τελευταία χρόνια, η επιχείρηση είναι δεσμευμένη στην έρευνα και την ανάπτυξη των διπλών γραμμών ελέγχου κραμάτων χάλυβα και νικελίου, και έχει εγκριθεί ευρέως στη διεθνή αγορά.

Η επιχείρηση καλύπτει έναν τομέα 20.000 τετραγωνικών μέτρων και έναν τομέα οικοδόμησης 12.000 τετραγωνικών μέτρων. Η επιχείρηση έχει διάφορες γραμμές παραγωγής σωλήνων ανοξείδωτου, σωλήνας που κατασκευάζει τις μονάδες, τις μονάδες σχεδίων σωλήνων, τους ηλεκτρικούς φούρνους καλά-τύπων, τους σε απευθείας σύνδεση κενούς ελαφριούς φούρνους και άλλο εξοπλισμό παραγωγής. Η επιχείρηση έχει επίσης ένα κέντρο ποιοτικής επιθεώρησης που συναντά τις εθνικές απαιτήσεις ποιοτικού ελέγχου σωλήνων ανοξείδωτου. Το κέντρο ποιοτικής επιθεώρησης έχει μια υδραυλική μηχανή δοκιμής 300Mpa, ένα εκτατό πεδίο δοκιμών, έναν ελεγκτή σκληρότητας Vickers, έναν φούρνο δοκιμής αντίστασης θερμοκρασίας 500°C, έναν ανιχνευτή ρωγμών ρευμάτων στροβίλου και μια σειρά προϊόντων ανοξείδωτου. Εξοπλισμός δοκιμής και επιθεώρησης για να εξασφαλίσει την αξιοπιστία και τη σταθερότητα των χημικών και σωματικών ιδιοτήτων των προϊόντων ανοξείδωτου. 

Η επιχείρηση παράγει ετησίως περισσότερους από 3.000 τόνους των γραμμών ελέγχου ανοξείδωτου και άλλα προϊόντα, πωλήσεις που χαρακτηρίζονται καλύπτουν και εσωτερικός και υπερπόντιος, για εσωτερικό, είμαστε δίκτυο-επιχειρηματική επιχείρηση CNOOC, Petro Κίνα και Sinopec, όπως για διεθνή, έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στη Μέση Ανατολή, Νοτιοανατολική Ασία, Νότια Αμερική, Αυστραλία και ούτω καθεξής. 

Στην προϋπόθεση της βελτίωσης της ποιότητας των προϊόντων εμπορικών σημάτων της, η επιχείρηση έχει αυξήσει συνεχώς την έρευνα και την ανάπτυξη των νέων προϊόντων, και έχει συνεργαστεί και έχει επενδύσει ενεργά με πολλά εσωτερικά πανεπιστήμια και όργανα επιστημονικής έρευνας. Τα τελευταία χρόνια, η επιχείρηση έχει περάσει τις πιστοποιήσεις CCS, GL, DNV και άλλων εταιρειών ταξινόμησης.

 

Με την υποστήριξή μας, θα έχετε:

  1. Τεχνικά στοιχεία, τεχνική καθοδήγηση και κατάρτιση δωρεάν
  2. Επαγγελματικός μηχανικός στην περιοχή για την καταδίωξη της υπηρεσίας
  3. ο «πάνω στην ώρα ανεφοδιασμός» (δηλαδή ανεφοδιασμός ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με το πραγματικό αίτημα του πελάτη), κατά αυτόν τον τρόπο πελάτες επιτυγχάνει μηδέν κατάλογο, μεγιστοποιεί τα κέρδη.
  4. Ευνοϊκότερη προσφορά, παίρνουμε «τη λήψη των μικρών κερδών» ως αρχή.
  5. 100% το κατάλληλο προϊόν, η επιχείρησή μας θα ακολουθήσει αυστηρά τις απαιτήσεις των σχετικών τεχνικών προτύπων, θα πιάσει τις διάφορες συνδέσεις της παραγωγής, και θα εξασφαλίσει απόδοση προϊόντων.
  6. ικανοποιητικός μετά από τις υπηρεσίες πωλήσεων.

Ανυπομονούμε να αναπτύξουμε την επιχείρηση με τους φίλους από το σπίτι και στο εξωτερικό βάσει της ισότητας και των αμοιβαίων οφελών! χαιρετισμός των ερευνών σας!

Ιστορία

Έχουμε εστιάσει στην υλικές παροχή & τη τεχνική υποστήριξη στον τομέα του πετρελαίου & του αερίου, χημικές &electrical βιομηχανίες.

Υπηρεσία

1. Δεχτείτε την προσαρμογή νέων προϊόντων & σχεδιάστε τις ανάγκες σας.
2. Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος & συνεχής μετά από την υπηρεσία πωλήσεων.

Η ομάδα μας

Αφιερωνόμαστε στις αρχές της παράδοσης, της καινοτομίας και της έρευνας. Για να επιτύχουν αυτόν τον στόχο, διάφορα ανεξάρτητα τμήματα, στενή εργασία μαζί με μια συνεργιστική προσέγγιση, βοηθούν να σχεδιάσουν περίγραμμα το προϊόν και την υπηρεσία για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

sales@tiptopm.com
+8613679121121